Constructief Modelleur

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Constructief / Engineering
Opleidingsniveau: HBO
Team: VOCON
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Heb jij een hart dat klopt voor constructies en wil je het helemaal gaan maken in deze wereld? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Je gaat binnen het team vanaf het ontwerpstadium bouwen aan een constructief 3D-model waarin je afstemt op de modellen van architect en installateur. Daarna genereer je de details en werktekeningen inclusief wapeningstekeningen ten behoeve van de realisatie. Naast het modelleren heb je ook taken op het gebied van projectadministratie en communicatie in het team en tussen de diverse partijen. Het is de bedoeling dat je ook de projectlocatie bezoekt om controles uit te voeren. Je bijdrage aan het continue verbeteren binnen de organisatie is belangrijk.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een opleiding op minamaal HBO-niveau richting Bouwkunde en de laatste kennis van tekensoftware (Autocad) en ervaring met modelleersoftware (Revit). Je neemt graag initiatief i.p.v. een afwachtende houding en je stelt hoge eisen aan je werk. Het gaat immers om de constructie van een gebouw. Jouw energie weet je zo te verdelen dat je bij tijdsdruk in hoge mate actief blijft en effectief blijft werken. Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een hecht team. Het teamresultaat gaat boven het individuele resultaat. De kwaliteit en betrouwbaarheid van het af te leveren product staat boven aan.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VOCON is het constructiebureau binnen VORM Holding dat nét wat verder gaat dan andere bureaus. Onze opdrachtgevers (ontwikkelaars én bouwers) zijn namelijk de eigen VORM-bedrijven en collega’s. Daarvoor zet je natuurlijk graag een stapje extra. Ons werkgebied is de woning- en utiliteitsbouw. VOCON opereert zelfstandig tussen de ontwikkelaars en de bouwers van VORM. We leggen daarbij dé schakel tussen het ontwerp en de bouw en blijven van begin tot het einde betrokken bij het gehele bouwproces. VORM Engineering bewaart en borgt alle kennis van het project en zorgt dat deze beschikbaar is voor de gehele VORM-organisatie. Het team van VOCON bestaat uit acht collega's die werken vanuit ons kantoor in Rotterdam.

VORM is een familie van bedrijven, waarvan VOCON er één is. In totaal werk je samen met 340 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (Mob: 06-51298414).

Donny - Werkvoorbereider

“Ze stimuleren elkaar om echt meer uit jezelf te halen.”

Donny - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert