Constructeur

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Constructief / Engineering
Opleidingsniveau: HBO
Team: VOCON
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Heb jij een hart dat klopt voor constructies en wil je het helemaal gaan maken in deze wereld? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Binnen VOCON Engineering B.V., een dochteronderneming van VORM Holding, zet je als Constructeur al heel vroeg in het ontwerpproces de draagstructuren op. Jij zorgt ervoor dat de constructie logisch in elkaar steekt. Je bepaalt eerst de uitgangspunten en overlegt deze met de opdrachtgever. Ook neem je deel aan de ontwerpteamoverleggen. Daarnaast maak je ook de gewichts- en stabiliteitsberekeningen en coördineer je de verdere constructieve uitwerking. Het aansturen van de modelleurs en controleren van de modellen behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden.
Je bent tot en met de uitvoeringsfase betrokken bij het project. Ook de controles op de bouwplaats behoren tot je takenpakket en dit geeft jou de gelegenheid om je collega's op de bouwplaats weer eens een hand te schudden.
Naast het werk aan je eigen projecten ben je ook een vraagbaak voor je collega's van de overige bedrijven binnen VORM.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Jij beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau. Je hebt de opleiding tot constructeur afgerond en je hebt ervaring op het gebied van construeren, rekenen en wapenen. In jouw persoonlijkheid en talenten blink je uit in goed kunnen samenwerken. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel, leergierig en kritisch.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
VOCON is het constructiebureau binnen VORM Holding dat nét wat verder gaat dan andere bureaus. Onze opdrachtgevers (ontwikkelaars én bouwers) zijn namelijk de eigen VORM-bedrijven en collega’s. Daarvoor zet je natuurlijk graag een stapje extra. Ons werkgebied is de woning- en utiliteitsbouw. VOCON opereert zelfstandig tussen de ontwikkelaars en de bouwers van VORM. We leggen daarbij dé schakel tussen het ontwerp en de bouw en blijven van begin tot het einde betrokken bij het gehele bouwproces. Het team van VOCON bestaat uit zeven collega's.

VORM is een familie van bedrijven, waarvan VOCON er één is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Introductiezin:
60 Km aan heipalen in een jaar houdt jou niet uit je slaap? Kraak jij graag je hersenen over 300 vereiste details betoncasco binnen één project? VORM daagt je uit!

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (Mob: 06-51298414).

Richard - Uitvoerder

“Wat hier gezegd wordt gebeurt ook gewoon. Dat maakt mij vaak een soort van trots.”

Richard - Uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert