Conceptontwikkelaar

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: WO
Team: VORM Ontwikkeling / Afdeling Concepten
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Discretionaire bonus
  • Standaard een 13e maand

Wil jij bijdragen aan de acquisitie van spraakmakende VORM projecten? VORM daagt je uit! 

Wat ga je doen?
Als conceptontwikkelaar ben je actief in de beginfase van vastgoed- en gebiedsontwikkeling en werk je aan de verwerving, ontwikkeling en implementatie van overtuigende en onderscheidende projecten. Je werkt samen met verschillende partners – zoals (landschaps)architecten, constructeurs, duurzaamheidsadviseurs en beleggers – en eindgebruikers aan tenders en 1-op-1 acquisities. In een team van ruim tien conceptontwikkelaars werk jij zelfstandig aan de acquisitie van spraakmakende VORM projecten. In korte sprints haal jij alles uit de kast om tenderprojecten op alle fronten onderscheidend te maken. De werkzaamheden binnen het team zijn verdeeld in regio's waarbij jij actief kan zijn alle drie de regio’s.


Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal zeven jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent iemand die eerst denkt en dan doet en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Door jouw ruime ervaring is het analyseren, opzetten en bewaken van de procesgang van elk project een vanzelfsprekendheid voor je. Je bent gewend om in een snelle dynamische omgeving te werken en legt de lat voor jezelf hoog om tot overtuigende en onderscheidende oplossingen te komen. Hiervoor beschik je in ieder geval over creativiteit, kennis van de markt, visie en realiteitszin. Je kunt snel schakelen en ziet 'problemen' als uitdagingen waarbij je in staat bent om overtuigende oplossingen aan te dragen.

Uiteraard ben je goed op de hoogte van de juridische- en financiële aspecten van het vakgebied en van de huidige wet- en regelgeving. Je volgt de ontwikkelingen die zich binnen het vakgebied voordoen als ook maatschappelijke ontwikkeling die van invloed zijn op vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Je bent commercieel, ondernemend en communicatief vaardig en daarnaast ook een echte teamspeler. Je zet jouw uitgebreide netwerk in om nieuwe kansen en leads te analyseren en indien wenselijk te verzilveren.
Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een onderneming met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken op het hoofdkantoor in Rotterdam bij de dynamische afdeling Concepten van VORM Ontwikkeling B.V., onderdeel van VORM Holding. Onze conceptontwikkelaars zijn de expert op het gebied van vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Binnen VORM is de afdeling Concepten de plek waar alles begint en vele van onze projecten hun oorsprong vinden.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaardes: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Klik snel op onderstaande button.

Voor vragen kun je terecht bij Jan-Willem per mail: j.reesink@vorm.nl of mobiel: 06-51957765 (ook beschikbaar via Whatsapp).

Jurrian - Planvoorbereider

“Je krijgt de ruimte om dingen aan te pakken op een manier die bij je past.”

Jurrian - Planvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert