Conceptontwikkelaar Acquisitie

Details

Locatie: Hybride: kantoor / thuis
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: WO
Team: VORM Ontwikkeling / Afdeling Concepten
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Discretionaire bonus
  • Standaard een 13e maand

Wil jij bijdragen aan de acquisitie van spraakmakende VORM projecten? VORM daagt je uit! 

Wat ga je doen?
Bij de afdeling Concepten zijn we als team verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe opdrachten. Dit gebeurt vanuit zowel tenders als één op één acquisities. Geen langdurige projecten, maar juist in korte tijd haal je alles uit de kast om het project op alle fronten onderscheidend te maken. Denk hierbij aan innovatie, duurzaamheid, architectuur, financieel en technisch. Bij ons staat de klant centraal. Om die reden creëren we waarde door te werken aan een leefbare, duurzame, betaalbare en slimme toekomst binnen ontwikkelend en bouwend Nederland.
Samen met het team inspireer je elkaar om te komen tot de beste resultaten voor zowel onze stakeholders als voor VORM.

Als conceptontwikkelaar houdt je je bezig met QuickScans en haalbaarheidsonderzoeken en ondersteun je bij complexe acquisities. De kansen die binnen komen, registreer je in ons systeem en je denkt daarbij actief mee hoe we deze kansen om kunnen zetten tot daadwerkelijke opdrachten. Daarnaast denk en werk je mee aan onze acquisitiestrategie. Op deze manier leer je de kneepjes van het vak als conceptontwikkelaar en kan je mooie groeistappen zetten binnen het team.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een WO werk-/denkniveau en ongeveer vier jaar ervaring in een relevante of vergelijkbare functie. Je staat voor vernieuwing en gedegen analyses en advies.
Je analyseert en weet de juiste conclusies te trekken uit de informatiestukken die binnen komen. Deze bevindingen weet je op een overzichtelijke en energieke manier te presenteren. In het vergaren én delen van kennis stel jij je proactief op. Je verdiept je graag in de vernieuwende concepten en bent graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de woningmarkt. Bij ons haal je het beste uit jezelf en je team.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten.
Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Vanaf de acquisitie, de initiatiefase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt VORM Ontwikkeling voor onze opdrachtgevers, zowel binnen als buiten VORM Holding, alle zorg en verantwoordelijkheid uit handen. Als ontwikkelende bouwer zijn project- en gebiedsontwikkeling ons werkterrein, maar ook geïntegreerde contractvormen, zoals Design Build en Design Construct. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze prachtige gebouwen nauw samen met onze eigen VORM-collega’s, onze opdrachtgevers en ketenpartners. Zo combineren we ervaring met innovatie en zakelijkheid met betrokkenheid.

In Rotterdam zitten we op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Het team van Concepten bestaat uit 15 conceptontwikkelaars en is uitdrukkelijk bezig met acquisitie en tenders. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Ontwikkeling er een is. In totaal werk je samen met 280 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Meer weten over VORM klik hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie! Klik snel op onderstaande button.

Voor vragen kun je terecht bij Jan-Willem per mail: j.reesink@vorm.nl of mobiel: 06-51957765 (ook beschikbaar via Whatsapp).

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert