Communicatieadviseur

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Marketing / Communicatie
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Beheer B.V. / Afdeling Klant- en bedrijfscommunicatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Salarisniveau: 4000 - 5000

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Standaard een 13e maand
  • Surface en iPhone
  • Discretionaire bonus
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Klopt jouw hart sneller bij het enthousiasmeren van interne doelgroepen? Maar pak je óók externe communicatie vol enthousiasme op en ben je een vlotte schrijver? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?

Jij brengt met communicatie onze missie tot leven: Wij willen dat iedereen in Nederland een betaalbare & unieke woning kan kopen of huren in een leefbare buurt. Jij begrijpt je doelgroepen en zorgt er met het team voor dat de koers van onze organisatie wordt begrepen en gevoeld. Intern, maar ook extern! Wil jij impact maken op jouw omgeving en weet jij precies hoe je dit moet doen op een enthousiaste & creatieve manier? Dan hebben wij dé baan voor jou.

Wij zoeken een adviseur met een liefde voor interne communicatie, maar iemand die óók externe communicatie vol enthousiasme oppakt. In deze rol coördineer je en jaag je de strategie van VORM aan. Je schakelt uitstekend met collega’s en werkt samen met diverse teams om communicatieprojecten tot een verbluffend eindresultaat te brengen. Als Communicatieadviseur binnen het team Klant- en bedrijfscommunicatie treed jij namelijk op als een stevige gesprekspartner en adviseur voor jouw verantwoordelijke BV’s en afdelingen. Dit doe je met een verrassende dosis overtuigingskracht en verbindend vermogen. Zo gaat het managen van interne en externe communicatieprojecten jou uitstekend af.

De interne communicatie van VORM brengen we onder jouw hoede maar externe communicatie behoort ook tot jouw aandachtsgebied. Een diverse baan met een grote verantwoordelijkheid. Het is daarom belangrijk dat je zelf een communicatieplan kunt ontwikkelen en uitvoeren, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Zo ontwikkel jij in 2023 (samen met ons communicatiebureau) een waardevolle veiligheidscampagne voor VORM, van concept tot realisatie. Tegelijkertijd werk je aan een mooi communicatieplan waarmee we onze 200 bouwers binnen VORM een mooi podium geven. Bovendien vragen wij een snelle pen, want wij schrijven zo’n 80 persberichten per jaar!Wie is VORM?

Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?

Dit is een functie binnen de stafafdeling Klant- en bedrijfscommunicatie. Je komt terecht in een open en informeel team waar enthousiasme en werkplezier belangrijk zijn. Samen met je collega’s werk je gedreven en vol passie aan wat jij het allerliefste doet: verbinden! Jij zorgt ervoor dat onze familie van bedrijven één team vormt. En dat collega’s met een grote glimlach op hun gezicht trots zijn op alles wat we doen. En dat is nogal wat! Het team waarbinnen jij werkt ontwikkelt en realiseert de overall merk- marketing- en corporate communicatiestrategie voor VORM en zorgt voor integrale communicatie naar verschillende doelgroepen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij volgt de trends en ontwikkelingen in de markt en signaleert kansen waarmee je de doelgroep steeds weer weet te verrassen en raken. Je bent een creatief organisatietalent en een volhardende projectleider, met oog voor detail. Je hebt de juiste uitdrukkingsvaardigheid en stevigheid om onderwerpen op een overtuigende manier te bespreken. Je bent een medior met minimaal 4 jaar relevante werkervaring op het gebied van communicatie. Je hebt ervaring met het aansturen van bureaus en uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een relevante studie gedaan op HBO of WO niveau.

Wat kun je van ons verwachten?

Durven…. door te doen! Daar geloven wij in. Niet iedereen past bij VORM. We werken met eigenheimers, mensen met een mening, met ambities om te groeien en om samen te winnen. Dat doen we vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam en met uitstekende faciliteiten om je werkzaamheden ook deels vanuit huis te doen. Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Joke Villanueva, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Remco – Werkvoorbereider

“Zien en beleven dat een project iedere dag groeit in de realisatiefase. De kick als je iets hebt uitgewerkt en alles uiteindelijk past.”

Remco – Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert