Commercieel Manager DAT-Bouwsystemen

Details

Locatie: Middelharnis
Functiecategorie: Commercieel
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior

Wat krijg je?

  • Surface en iPhone
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Pensioen volgens CAO bij BPF

Wil jij dagelijks werken aan het maken van betaalbare en duurzame woningen? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Commercieel Manager bij DAT Bouwsystemen in Middelharnis ben je zowel verantwoordelijk voor de commercie als voor de inkoop. Je werkt samen met de algemeen manager en een gepassioneerd team van ca. 20 collega’s dat dagelijks werkt aan het maken van betaalbare en duurzame woningen. Een hecht team met grote ambities, dat de komende jaren gaat groeien.

Je krijgt de volgende taken en werkzaamheden:
# Commercieel verantwoordelijk voor zowel verkoop als inkoop;
# Afstemmen met professionele klanten en uitbrengen van offertes

# Het aansturen en controleren van de werkzaamheden tot start productievoorbereiding;
# Coachen en inspireren van medewerkers;

Als Commercieel Manager ben je allereerst verantwoordelijk voor het invullen en uitbouwen van de werkzaamheden van DAT Bouwsystemen bij bestaande klanten 4plus en VORM . Je bent van nature een netwerker die graag op zoek gaat naar opportunity’s, samen met de klant naar de meest efficiënte oplossingen zoekt en deze omzet naar concrete opdrachten. Naast het verder uitbouwen, behouden en beheren van bestaande relaties valt het verwerven van nieuwe relaties binnen je verantwoordelijkheden.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en bent bouwtechnisch onderlegd. Aangevuld met relevante opleidingen, training of ervaring op het vlak van commercie, inkoop en bouwtechnisch inzicht. Je bent in staat om de klantbehoeften te doorgronden, te analyseren en te vertalen in concrete oplossingen. Je hebt van nature een bepaalde overtuigingskracht, netwerken vind je prettig en daarnaast ben je ook erg resultaatgericht en weet een team te enthousiasmeren. Met jouw kostendeskundigheid en contractbeheer weet je ook de resultaten te verbeteren.

Je hebt lef en de energie om jouw bijdrage te leveren aan de succesvolle groei van DAT Bouwsystemen. Je hebt een natuurlijke drang naar hoe het anders of beter kan en wil met jouw team mooie resultaten neerzetten. Met jouw passie en bijdrage wil je impact maken en meebouwen aan de woningopgave waar Nederland voor staat.

Je deelt graag je kennis en hebt de kwaliteiten en ambities om persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Waar kom je te werken?
DAT Bouwsystemen, onderdeel van VORM, is uitvinder en patenthouder van het DAT revolutionaire bouwsysteem: houtskeletbouw met betonnen verdiepingsvloeren. VORM heeft serieuze ambities op het gebied van duurzaamheid en houtbouw heeft daarin een belangrijke rol. Zo is de optopper ontwikkeld en wordt momenteel gewerkt aan een grondgebonden hsb-concept woning. Daar stoppen de ambities van VORM niet, doel is dat alle houtbouwprojecten van VORM door DAT Bouwsystemen gerealiseerd worden. Gezien de portefeuille van VORM zal een aanzienlijk deel in Middelharnis geëngineerd worden en zal de productie ook voor een belangrijk deel door partners gedaan worden. Ook daarin wordt jij de spil.
De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats vanuit Middelharnis, woonachtig binnen een acceptabele reisafstand vanuit Middelharnis is een pré.

Wat kun je van ons verwachten?
# Marktconform salaris afhankelijk van ervaring, conform CAO Timmerindustrie;
# Lease auto, laptop en telefoon;
# Een werksfeer die gekenmerkt wordt als informeel en korte lijnen;
# Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden;
# Een werkweek van 37,5 - 40 uur, parttime/ fulltime in overleg;Wie is VORM?

VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Een organisatie die in vorm is beweegt mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren. VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 370 VORM’ers.

Binnen VORM zijn wij iedere dag bezig met de enorme woningbouwopgave in Nederland. Wij ontwikkelen en bouwen en innoveren. Zodat we samen nog sneller voor iedereen in Nederland een betaalbare woning in een leefbare buurt kunnen realiseren. Bouw jij met ons mee en versterk jij onze kernwaarden?

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie waarom je ons team wilt komen versterken. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Corne Stoutjesdijk, manager DAT Bouwsystemen. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Corne (telefoon: 06-51540082) of Aldo de Vries (06-12253027).

Wouter - Projectleider voorbereiding

“Het voelde bij VORM vanaf het begin goed.”

Wouter - Projectleider voorbereiding

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert