Calculator / Kostendeskundige Renovatie

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Renovatie
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior

Wat krijg je?

  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Discretionaire bonus
  • Surface en iPhone
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Standaard een 13e maand
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Maak jij slim, creatief en overtuigend de bouwkosten van projecten van conceptfase tot uitvoering op? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?

Jij bent degene die aan het stuur van de bouwkosten zit tussen schets en realisatie van de projecten en die samen met de opdrachtgever op zoek gaat naar de juiste oplossing binnen de gestelde kaders. Slim, creatief en overtuigend maak je de bouwkosten van projecten op van conceptfase tot uitvoering gereed. Voor zowel groot onderhoud en renovatie van woningen als appartementen. Je kan zowel op hoofdlijnen als detailniveau kosten berekenen afhankelijk van de fase van het project. Dit doe je door het initiatief te nemen om zaken te organiseren, in gesprek te gaan met de stakeholders van het project met structuur. Je bent op de hoogte van technische innovaties en weet wanneer deze toepasbaar zijn. Jouw belangrijkste taken betreffen het opstellen van ramingen en het (prijs)technisch uitwerken van de (schets)ontwerpen. Je maakt de kansen en risico’s inzichtelijk van alle scenario’s en denkt mee in de toe te passen maatregelen. Je vraagt informatie op (offertes) en gaat in gesprek met onderaannemers, leveranciers en partners en stelt zelfstandig begrotingen/ ramingen op.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je beschikt over minimaal HBO denkniveau en je bent een teamplayer. Jij bent in staat te handelen vanuit de wensen van de stakeholders en vertaalt deze naar kosten, waarbij je op de hoogte bent van de prijs– en technische ontwikkelingen die relevant zijn voor het bouwen. Je kent, denkt en handelt vanuit de klantwensen (Business 2 Business). Het is van belang dat je goed kunt luisteren, plannen en organiseren en je daarnaast flexibel en besluitvaardig bent. Daarnaast beschik je over een groot leervermogen kun je analytisch denken.

Waar kom je te werken?

VORM Renovatie is de expert in het ontwikkelen, renoveren en verduurzamen van bestaand (sociaal) vastgoed. Met als doel: betaalbare en comfortabele woningen in een leefbare buurt beschikbaar houden.
Het tegengaan van de woningnood in Nederland: daar zet VORM Renovatie zich voor in. We zien het als onze maatschappelijke missie. Door bestaand vastgoed te renoveren en te verduurzamen, blijven (sociale) huurwoningen betaalbaar, comfortabel en beschikbaar. In een veilige en leefbare buurt waar bewoners trots op zijn. En dit doen wij niet alleen. Onze rol pakken we heel graag op met woningcorporaties en andere verhuurders. Want met elkaar komen we tot de beste oplossingen.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarde: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Timo Stoopman (t.stoopman@vorm.nl) Hoofd Initiatief en Planontwikkeling bij VORM Renovatie. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Timo (mob: 06- 20016978).

Frank - Senior Werkvoorbereider

“De diversiteit en complexiteit van de projecten zorgt voor de nodige uitdaging. Daar houd ik van.”

Frank - Senior Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert