Calculator Bouw

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM Bouw B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens CAO
  • Surface en iPhone
  • Standaard een 13e maand
  • Pensioen volgens CAO bij BPF
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar

Ben jij de bouwkosten topper die met een scherp analytisch vermogen wil bijdragen aan het haalbaar maken van bouwplannen? Heb je affiniteit met de bouw, ben je creatief en op zoek naar een nieuwe uitdaging ? VORM daagt je uit!

 

Wat ga je doen?

Onze projecten starten doorgaans al in een heel vroeg stadium; als calculator speel je hierin een cruciale rol. Jij bent degene die aan het stuur van de bouwkosten zit tussen schets en realisatie van de projecten. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om accurate en gedetailleerde calculaties te maken. Samen met het team en de opdrachtgever ga je op zoek naar de juiste oplossing binnen de gestelde kaders.

Onze complexe projecten vragen om bouwkundige kennis en ervaring, of de interesse om je daarin te ontwikkelen. Slim, creatief en overtuigend maak je de bouwkosten van projecten op van conceptfase tot uitvoering gereed. Afhankelijk van de fase kan je zowel op hoofdlijnen als detailniveau kosten berekenen. Je neemt het initiatief om zaken te organiseren en in gesprek te gaan met de stakeholders van het project. Je bent op de hoogte van technische innovaties en weet wanneer deze toepasbaar zijn. Jouw belangrijkste taken betreffen het opstellen van ramingen en het (prijs)technisch uitwerken van de (schets)ontwerpen. Je maakt de kansen en risico’s inzichtelijk van alle scenario’s en denkt mee in de toe te passen maatregelen. Je vraagt informatie op (offertes) en gaat in gesprek met onderaannemers, leveranciers en partners en stelt zelfstandig begrotingen/ ramingen op. Daarnaast neem je regelmatig een kijkje op de bouw om de projecten echt van start tot oplevering te volgen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je beschikt over HBO denkniveau en je bent een teamplayer. Jij bent in staat te handelen vanuit de wensen van de stakeholders en vertaalt deze naar kosten, waarbij je op de hoogte bent van de prijs– en technische ontwikkelingen die relevant zijn voor het bouwen. Je kent, denkt en handelt vanuit de klantwensen (Business 2 Business). Het is van belang dat je goed kunt luisteren, plannen en organiseren en je daarnaast flexibel en besluitvaardig bent. Daarnaast beschik je over een groot leervermogen en kun je analytisch denken.

Heb je al veel ervaring? Dan zetten wij jouw deskundigheid graag snel in deze sleutelpositie met veel autonomie en vrijheid van handelen in.

Ben je nog nieuw in deze rol, maar ben je enthousiast en leergierig en beschik je wel minimaal over een MBO opleiding Bouwkunde, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar? Ook dan ontvangen we graag jouw reactie. We besteden met genoegen tijd en aandacht aan jouw ontwikkeling.


Waar kom je te werken?

Bouwen waar de markt om vraagt. Niet door te praten, maar door te doen. De mouwen opstropen en aan de slag gaan. Innovatief en mensgericht. Zo brengen wij elke bouwopgave tot een goed einde. En dat doen we al meer dan 100 jaar. Bij grootse en kleinere projecten, van laag bij de grond tot hoog in de lucht. Als solide en betrouwbare bouwpartner van ontwikkelaars, overheden en beleggers werkt ons vakmanschap overal in door. Samen bouwen we aan de toekomst.

Bouwplannen uitvoeren. Dat is wat we doen, elke dag weer. En dat we daar goed in zijn, blijkt uit onze lange bestaansgeschiedenis. We bouwen met de beste vakmensen, en met opdrachtgevers trekken we echt samen op. Als realistische doeners maken we waar wat we beloven, geldt ‘afspraak is afspraak’ en kijken we naar wat wél kan. Ondernemend als we zijn, spelen we snel in op veranderingen. En wat er ook om ons heen gebeurt, onze focus ligt altijd op de bouw.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Heb je vragen, stel die gerust bij Ronald Snoek op 06-53367225.

Beste externe recruiters, wij zoeken zelf naar de juiste kandidaten, en stellen je telefoontje of email echt niet op prijs. Mochten we gebruik gaan maken van een bureau, dan gebeurt dit via een van onze vaste bureaus, die wij zelf benaderen.

 

Frank - Senior Werkvoorbereider

“De diversiteit en complexiteit van de projecten zorgt voor de nodige uitdaging. Daar houd ik van.”

Frank - Senior Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert