Business Controller Bouw

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Overig
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior
Salarisniveau: 5500 - 7000

Wat krijg je?

  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Surface en iPhone
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
  • Discretionaire bonus
Ben jij de business partner voor de management teams van de bouwbedrijven en een goede sparringpartner voor onze CFO? VORM daagt je uit!
 

Wat ga je doen?
Als business controller ben je samen met je team verantwoordelijk voor de financiën van de vijf bouwbedrijven binnen VORM. Je anticipeert vanuit je rol als businesscontroller makkelijk op nieuwe financiële ontwikkelingen vanuit de markt en de organisatie. Je werkt mee aan de verdere procesoptimalisatie en digitalisatie van de organisatie. Daarnaast beheer en bewaak je alle financiële processen zoals prognoses en cashflows, waarbij je het aanspreekpunt bent voor de directie, de leidinggevenden van de bedrijven, de externe accountant, en de rest van je collega's.

Concreet geef je uitvoering aan de volgende taken:

|| Je bewaakt, verbetert en controleert alle controlling processen zodat ze voldoen aan alle eisen die gesteld zijn volgens wet- en regelgeving.
|| Je bent mede verantwoordelijk voor de projectenadministratie en de jaarrekening van de bouwbedrijven.
|| Je staat jouw collega's bij met advies over de financiële (loon)administratie, ICT en soms juridische vraagstukken.
|| Je bent het aanspreekpunt voor externe accountants en je bent de financiële sparringpartner voor onze klanten en leveranciers.
|| Je denkt mee en voelt de verantwoordelijkheid voor het risicomanagement.
|| Je regelt en bewaakt de planning & control cyclus, , begrotingen en budgetteringen, jaarrekening, meerjarenplanningen.
|| Je zet informatiestromen om in managementinformatie en KPI’s.
|| Je ondersteunt de CFO bij het uitvoeren van financiële analyses en business control taken.
|| Je analyseert de output van de verschillende bedrijfsactiviteiten en de resultaten hiervan gebruik je om bij te dragen aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en het realiseren van verbeteringen.
|| Je levert een bijdrage aan de inrichting van administratieve organisatie en intern controle (AO/IC). Kortom, je bent de business partner voor de leidinggevende teams van de bouwbedrijven.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in Bedrijfseconomie, Accounting & Control of Finance en minimaal vijf, liefst meer, jaar ervaring binnen Finance & Control in een projectenorganisatie. Je kan gedisciplineerd werken en gaat ook graag uitdagingen aan. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig zeer goed onderlegd en werk je accuraat. Je kan snel schakelen en inspelen op de uitdagende omgeving van de financiële wereld en automatisering. Daar je op alle niveaus kan communiceren en je van korte lijnen houdt (ben je resultaatgericht bezig en kan snel tot besluiten komen.Wie is VORM?
Betekenis geven. In de stad, aan de dorpsrand of daarbuiten. Dat doet VORM. Door omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Om te wonen, te werken en te leven. Als toonaangevende partner voor ontwikkeling, bouw, verkoop, herbestemming, transformatie, renovatie en vastgoedonderhoud gaan we altijd voor het beste resultaat.

Samen willen winnen, dat zit diep verankerd in ons DNA. Zo zijn al onze 300 medewerkers sterk verbonden met elkaar. Hierdoor doen we dingen vaak net even anders, gaan wij door waar anderen stoppen. Als bedrijf van doeners weten wij van aanpakken – op-en-top Rotterdams dus.

Dankzij ons team van zelfbewuste aanpakkers met ambitie en lef realiseren we de meest prestigieuze projecten. Vastgoed dat Nederland vorm en kleur geeft en mensen raakt. En hoe complexer het plan, hoe enthousiaster wij worden. Want door gebruik te maken van elkaars expertise doen wij waar anderen denken. Met opgestroopte mouwen en vol vertrouwen. Er heersen een prima werksfeer en een grote collegialiteit.

Waar kom je te werken?
VORM bestaat uit een groot aantal bedrijven met elk hun eigen portfolio en specialisme. Finance ondersteunt al die bedrijven door samen te werken, te winnen als team en het beste uit alle VORM’ers te halen. Zo maken we van de familie van afzonderlijke bedrijven één team met één en hetzelfde doel: De bouwsector nieuwe energie inblazen door te doen waar anderen denken. Alle talenten in onze organisatie dragen op deze manier bij aan het succes van de VORM-familie. De afdeling Finance bestaat uit 14 medewerkers, van business controllers tot administratief medewerker.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris (denk aan 5.500 -7.000 per maand plus 13de maand en tantième) en dito arbeidsvoorwaarden (waaronder een elektrische auto) te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM'ers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Voor vragen kun je terecht bij Jan-Willem per mail: j.reesink@vorm.nl of mobiel: 06-51957765 (ook beschikbaar via Whatsapp).

 

Martijn - Projectleider

“Bij VORM worden nieuwe technieken en innovatieve ideeën altijd omarmd. Dat vind ik echt een grote plus bij een werkgever”

Martijn - Projectleider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert