Backoffice medewerker Klantcontactcentrum

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Vastgoedonderhoud
Opleidingsniveau: MBO/ HBO
Team: VORM Vastgoedonderhoud B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior

De rode draad in je werk is om samen met het team namens onze opdrachtgevers service te verlenen aan bewoners.

Wat ga je doen
Als Backoffice medewerker klantcontactcentrum heb jij contact met de klanten van VORM Vastgoedonderhoud. De reparatieverzoeken die bij jou binnen komen handel jij klantvriendelijk, vlot en technisch helemaal af. Uiteraard conform ons beleid. Jij hebt een belangrijke rol in de bewaking van de kwaliteit van ons vastgoed en de wens van de huurder. Door je praktijkervaring met de klanten, lever je tevens een bijdrage aan het optimaliseren van processen en werkwijzen. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage in de huurderstevredenheid. Je schakelt tussen de klant en onze monteurs en onderaannemers en leveranciers. Je bent een spin in het web met als doel om onze klanten servicegericht te helpen.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je ben sterk in de combinatie techniek – administratie – communicatie. Met jouw communicatieve vaardigheden kan je je inleven in de problematiek van alle huurders en hen zo correct te woord staan. Door jouw technische achtergrond en ervaring weet je van de hoed en de rand en zo kan je de vraagstukken goed inschatten en doorvragen naar de oorzaak van het probleem. Je werkt zin teamverband met meerdere collega’s op de backoffice en je bent sterk in het organiseren van je eigen werk, maar ook voor anderen. Door jouw probleemoplossend vermogen kan je voor een ieder, huurders en vaklieden, de juiste oplossing aangeven. Je maakt deel uit van een team en een flexibele houding is derhalve belangrijk. Je hebt minimaal bouwtechnische kennis op MBO4 niveau aangevuld met administratieve ervaring. Je bent woonachtig in of rondom Rotterdam.Wie is VORM?
VORM bestaat inmiddels 102 jaar en is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM Vastgoedonderhoud, een onderdeel van VORM Holding. Het meerjarig onderhouden van huizen en bedrijfspanden in alle soorten, maten en met veel verschillende bestemmingen is ons dagelijks werk. Door de nauwe samenwerking binnen VORM hebben wij een groot netwerk van vastgoedeigenaren opgebouwd. Met elkaar werken wij aan plezierig wonen en werken in de panden die wij namens onze opdrachtgevers mogen onderhouden. Je bent actief vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam.
Het team van VORM Vastgoedonderhoud bestaat uit een hecht team. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Vastgoedonderhoud er een is. In totaal werk je samen met 360 VORM’ers aan de meest bijzondere projecten.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Ben jij op zoek naar die baan waarin je techniek en administratie kan combineren? Waarin je contact hebt met onze klanten en hen helpt met technische uitdagingen? VORM daagt je uit!

Jouw toekomst begint hier.

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Eelke de Brouwer (e.debrouwer@vorm.nl) HR Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Eelke (Mob: 06-51298414).

Michel – Modelleur

“Het mooie aan mijn werk is samen met mijn collega’s technische problemen oplossen voor uitdagende projecten.”

Michel – Modelleur

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert