Assemblage Coördinator (ervaren uitvoerder) VORM 2050

Details

Locatie: ["Rotterdam","Hybride"]
Functiecategorie: Bouw
Opleidingsniveau: HBO
Team: VORM 2050 B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Medior
Verlofdagen: 35

Wat krijg je?

  • Standaard een 13e maand
  • Vaste aanstelling is bespreekbaar
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Surface en iPhone
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Discretionaire bonus
Ben jij naast een logistiek talent een kei in het stroomlijnen van het assemblage proces? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als Assemblage Coördinator dien je stevig in je schoenen te staan om deze dynamische functie uit te kunnen oefenen. Met onze vaste maakpartners ga je de zaken zodanig op elkaar afstemmen dat alles perfect loopt. Je bent niet aan het bouwen, maar je stroomlijnt het proces van assembleren. Daarom ben je verantwoordelijk voor de logistieke aansturing.
Jouw taken zullen bestaan uit het coördineren van alle werkzaamheden die nodig zijn voor het daadwerkelijk opbouwen van het project. Dit alles wordt ondersteund met de LEAN-methodieken en IT-oplossingen. Je legt de verantwoordelijkheden daar waar ze dienen te horen. Ook staat veiligheid bij jou op de assemblagelocatie op prioriteit nummer 1.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau richting bouwkunde/logistiek en je beschikt over ruime ervaring in soortgelijke werkzaamheden. Je bent kostenbewust en je bewaakt het overzicht – waarbij je zowel de details als de grote lijnen van het proces ziet. Je gaat creatief en proactief te werk en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van jouw werk.

Je kunt jezelf mondeling en schriftelijk goed uitdrukken, daarnaast heb je altijd zicht op alle zaken die spelen. Je denkt vooruit jouw werkwijze is flexibel en je bent daarbij altijd klantgericht bezig. Jij bewaakt de kwaliteit en kwantiteit voor jouw verantwoordelijkheden binnen het project. Daarbij kun je uitstekend zelfstandig functioneren als onderdeel van een collegiaal team. Het correct administratief vastleggen van de voortgang van het project in ons geautomatiseerde systeem is voor jou geen probleem. Ook als de druk ho(o)g(er) is blijf jij accuraat en gestructureerd werken.Wie is VORM?
Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en verbeteren van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met goede werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Kom jij de rol van Assemblage Coördinator vervullen bij VORM? Dan kom je te werken bij een mooie club! Hard werkende mensen met samen één doel: betaalbare en duurzame woningen in een leefbare buurt. Dit doen wij samen. Dus investeren we ook in onze mensen. Samen komen we tot de allerbeste resultaat! Vorm2050 één van de VORM-bedrijven, die zich bezig houdt met het realiseren van betaalbare en duurzame woningen. Door het ontwerpproces op de schop te nemen en overbodige schakels eruit te halen en faalkosten maximaal te verlagen.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.

Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek! 

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren! Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. Miranda Lange, HR- Business Partner. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Miranda (telefoon: 010 - 642 1340).
 

Remco – Werkvoorbereider

“Zien en beleven dat een project iedere dag groeit in de realisatiefase. De kick als je iets hebt uitgewerkt en alles uiteindelijk past.”

Remco – Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert