Allround Servicemonteur

Details

Locatie:
Functiecategorie:
Opleidingsniveau:
Team:
Dienstverband:
Uren per week:

Voor ons team VORM Vastgoedonderhoud zijn wij op zoek naar meerdere zelfstandige allround servicemonteurs. Ons team bestaat uit medewerkers klantcontactcentrum, technisch managers en servicemonteurs.

Wat ga je doen?
In je rol als servicemonteur krijg je de kans om in een veelzijdige baan reparaties te verrichten en onderhoud uit te voeren. De rode draad in je werk is om samen met het team namens onze opdrachtgevers service te verlenen aan bewoners. Dankzij jouw werk maak je bewoners blij, geef je ze een veilig gevoel en help je om een thuis te creëren. In je dagelijks werk ben je bezig met mutatie- en onderhoudswerkzaamheden, zoals: vervangen van keukens, tegelwerkzaamheden, stucadoorswerk, timmerwerkzaamheden, elektra en loodgieterswerk, schilderwerk en het uitvoeren van inspecties. Zo vervang je hang- en sluitwerk, repareer je sanitair, verhelp je een lekkage en herstel je een inbraakschade. Geen dag is hetzelfde! De combinatie van zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren, duidelijk communiceren en mensen helpen is wat deze baan zo uitdagend maakt. Om de reistijd zoveel mogelijk te beperken, zijn onze servicemonteurs zoveel mogelijk actief in een kleine regio en gekoppeld aan een vast aantal panden, hiermee besparen we veel reistijd en dragen we ook ons steentje bij aan de duurzame doelstellingen van VORM.

Tip: Heb je een maat waar je graag mee samenwerkt, neem deze mee en verdien een bonus van €2.500,- !!!

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een afgeronde timmermanopleiding die oog heeft voor vakmanschap. Daarnaast heb je (enkele jaren) ervaring als servicemonteur, of in een vergelijkbare functie en niet geheel onbelangrijk: je kunt goed overweg met een smartphone voor het afwerken van je werkzaamheden. Je vindt het leuk om problemen op te lossen, mensen te helpen en hebt ervaring in het onderhoudsproces met bonnenwerk en mutatiewerkzaamheden. Als geen ander weet jij wat het is om allround servicemonteur te zijn en vindt het minstens zo belangrijk als wij om creatief en oplossingsgericht te werk te gaan. Je werkt graag zelfstandig en bent in staat zelf uitdagingen in je werk op te lossen. Tegelijkertijd voel je je ook thuis in een team.
Je bent je ervan bewust dat jij het visitekaartje van VORM bent en van de vastgoedeigenaren die VORM Vastgoedonderhoud inschakelen. Je staat graag in contact met mensen en weet dat je bij mensen in huis te gast bent tijdens jouw werk. Je kunt hier goed op inspelen, omdat jij je snel kunt aanpassen aan een diversiteit aan mensen. Communicatief goede vaardigheden zijn een must! En niet onbelangrijk: je beschikt over een rijbewijs.

Wie is VORM?
VORM bestaat inmiddels 102 jaar en is een uiterst ambitieuze club met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om te werken.

Waar kom je te werken?
Je komt te werken bij VORM Vastgoedonderhoud, een onderdeel van VORM Holding. Het meerjarig onderhouden van huizen en bedrijfspanden in alle soorten, maten en met veel verschillende bestemmingen is ons dagelijks werk. Door de nauwe samenwerking binnen VORM hebben wij een groot netwerk van vastgoedeigenaren opgebouwd. Met elkaar werken wij aan plezierig wonen en werken in de panden die wij namens onze opdrachtgevers mogen onderhouden. Je bent actief vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam.
Het team van VORM Vastgoedonderhoud bestaat uit een hecht team. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Vastgoedonderhoud er een is. In totaal werk je samen met 280 VORM’ers aan de meest bijzondere projecten.
Ons werkgebied ligt met name in de regio vanuit groot Rotterdam tot aan Amsterdam. In verband met de uitbreiding van onze vaklieden zoeken we een collega die woonachtig is in de regio Amsterdam.

Wat kun je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie (o.a. introductie van de procesinnovatie FLOW, beschikking over een virtual reality room en onze duurzame Materieeldienst waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.
VORM voorziet jou in deze functie van een voertuig, laptop, telefoon en materialen / gereedschap om jouw werk vakkundig uit te voeren.
Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.
Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden:

Jouw toekomst begint hier.

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

“Je talent erkennen en je de kans geven om daar stappen in te maken. Dat pakken ze hier goed aan.”

Dennis - Zelfstandig uitvoerder

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert