Acquisitie Manager

Details

Locatie: Rotterdam
Functiecategorie: Ontwikkeling
Opleidingsniveau: WO
Team: VORM Transformatie en Ontwikkeling B.V.
Dienstverband: Vast
Uren per week: 33-40 uur
Carrièreniveau: Medior

Wat krijg je?

  • Discretionaire bonus
  • Surface en iPhone
  • Lease auto of mobiliteitsbudget
  • Opleidingsbudget van €3.000 per jaar
  • Standaard een 13e maand
Ben jij ingeburgerd in de plaatselijke markt van vastgoedeigenaren in de grote steden en aangrenzende Gemeenten en weet je als geen ander een eerste selectie te maken binnen het aanbod van mogelijke objecten? VORM daagt je uit!

Wat ga je doen?
Als acquisitie manager bij VORM Transformatie & Ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het volledige acquisitie proces. Door je ervaring en netwerk weet je wat mogelijk interessante objecten kunnen zijn voor VORM transformatie en ontwikkeling. Je weet het juiste contact te leggen, neemt deel aan netwerkbijeenkomsten, bent ingeburgerd in de plaatselijke markt van vastgoedeigenaren in de grote steden en aangrenzende Gemeenten en weet een eerste selectie te maken binnen het aanbod van mogelijke objecten. Het onderhandelingsproces, de tenderfase en het contracteren weet je als geen ander tot een succes te brengen. Je houdt rekening met de omgevingsaspecten en de haalbaarheid van de exploitatie. Je werkt gedurende het gehele traject nauw samen met je collega’s, de directie en diverse stakeholders.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 7 jaar werkervaring in vastgoed (bij voorkeur in de bestaande bouw). Je bent iemand die eerst denkt en dan doet en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid. Door jouw ruime ervaring is het opzetten en bewaken van de procesgang van elk project een vanzelfsprekendheid voor je. Je bent gewend om in een snelle dynamische omgeving te werken en legt de lat voor jezelf hoog om tot overtuigende en onderscheidende oplossingen te komen. Hiervoor beschik je in ieder geval over creativiteit, kennis van de markt, visie en realiteitszin. Je schakelt snel en ziet 'problemen' als uitdagingen waarbij je in staat bent om overtuigende oplossingen aan te dragen. Out of the box denken is jouw tweede natuur.

Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkelingen die zich binnen het vakgebied voordoen als ook maatschappelijke ontwikkeling die van invloed zijn op vastgoedontwikkeling. Je bent commercieel, ondernemend en communicatief vaardig en daarnaast ook een echte teamspeler. Binnen VORM winnen we als team. Je hebt dan ook een brede visie en communiceert met je directe collega’s over de voortgang van projecten en nieuwe kansen.Wie is VORM?
VORM is een uiterst ambitieuze bouwende projectontwikkelaar met een sterke visie op de toekomst. Het is onze passie en ambitie om Nederland VORM te geven door het ontwikkelen en bouwen van vastgoed dat mensen raakt. Samen met onze opdrachtgevers, partners en klanten. Je komt te werken in een succesvol bedrijf, dat groeit en mooie, aansprekende projecten realiseert. We staan bekend als een bedrijf met een prima werksfeer en een grote collegialiteit. We zijn een organisatie die constant in topconditie wil blijven. Een organisatie die in vorm is beweegt namelijk mee met de markt, verlegt grenzen, heeft veerkracht en is een prachtige plek om successen te realiseren. VORM is een familie van bedrijven en VORM Holding is de moedermaatschappij. In totaal werk je samen met zo'n 350 VORM’ers.

Waar kom je te werken?
Transformatie is volgens ons het antwoord op de groeiende vraag naar woonruimte in de stad. Schoolgebouwen, historische loodsen, kantoren en voormalige fabrieken worden door ons omgevormd tot duurzame en moderne (woon)gebouwen. Vaak met behoud van de historische waarde en authentieke details. Als transformatiespecialist op projectontwikkelingsgebied zien we bij VORM Transformatie & Ontwikkeling – onderdeel van VORM Holding – de uitdaging in het creatief omgaan met alles wat er in en om het gebouw aanwezig is. Bij VORM Transformatie en Ontwikkeling geven we iconische oude gebouwen een nieuwe toekomst en ontwikkelen voort op de liefde waarmee ze zijn gesticht.
In ons nieuwe kantoor in Rotterdam zijn we thuis waar we horen. Op vruchtbare grond, waar verstedelijking, progressie en diversiteit hoogtij vieren. Ga jij samen met ons de uitdaging aan om deze locaties te transformeren tot een levendige woonomgeving?

Het team van VORM Transformatie en Ontwikkeling bestaat uit drie medewerkers die werken vanuit ons kantoor in Rotterdam. VORM is een familie van bedrijven, waarvan VORM Transformatie & Ontwikkeling er een is. In totaal werk je samen met 350 VORM’ers door heel het land aan de meest bijzondere projecten. Meer weten over VORM klik hier.

Wat kun je van ons verwachten?
Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden bieden. Je komt te werken in een dynamische en innovatieve organisatie waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt er alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen op persoonlijke vlak.
Er zijn genoeg opleidingsmogelijkheden bij VORM. Wat je graag wilt doen, dat bepaal jij zelf. Wij kennen geen standaard persoonlijke ontwikkelprogramma’s. Wij wijken graag af, mits goed onderbouwd en met de juiste intrinsieke motivatie is alles bij ons mogelijk.

Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORM’ers met passie.

“Bij VORM gaan we uit van talenten, competenties en gedrag passende bij de kernwaarden: het beste uit jezelf halen, winnen als team en vernieuwing. We zijn VORMers met passie.”

Jouw toekomst begint hier.

We dagen je uit! Daarom ontvangen we graag je CV en een korte motivatie, waarin je ons meeneemt in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen VORM. Sluiten onze visies op elkaar aan? Dan nodigen wij je natuurlijk uit voor een persoonlijk gesprek!

Je bent één muisklik verwijderd van solliciteren. Dit kan via onderstaande button. Of stuur je sollicitatie per e-mail t.a.v. j.villanueva@vorm.nl, HR Adviseur. Voor vragen kun je eveneens terecht bij Joke (telefoon: 010 - 642 1340).

Donny - Werkvoorbereider

“Ze stimuleren elkaar om echt meer uit jezelf te halen.”

Donny - Werkvoorbereider

Twijfel je nog? Kom eens langs voor een kop koffie.
naar Kopje Koffie formulier
vacature delen:

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze nieuwste vacatures?
Schrijf je dan in voor het Job Alert

Inschrijven Job Alert